Hot Stone Massage

Hvorfor Hot Stone Massage?

Behandlingen med varme sten kommer i mange forskellige former. Generelt bringer denne form for massage balance tilbage i krop, sind og ånd. Hot Stone Massage kan rette sig mod behandling af fysiske symptomer og skader, på samme måde som traditionel fysiurgisk massage, eller det kan være en sanselig og dybt afslappende wellness oplevelse.

Sådan forgår behandlingen

Massagen udføres med lavasten, der er opvarmet til 50 grader. Med de lange dybe strøg er varmen fra stenene meget effektiv til at få musklerne til at slappe af. Massagen beroliger nervesystemet, skaber balance i kroppens energisystem og stimulerer kredsløb samt lymfesystem.

I mine behandlinger indgår både zoneterapi og let ansigtsmassage. Alle behandlinger tilpasses med fokus på netop det, der er vigtigt for opretholdelse af balance for den enkelte.
Se priser her >>>

Hot Stone Massage kan bl.a. hjælpe med:

  • Afstressning
  • Afspænding både mentalt og fysisk
  • Øge blodcirkulationen og dermed ilttransport
  • Fjerne affaldsstoffer

Hvor ofte?

Kroppen vil efterhånden afslappes og spændinger og stress vil løsnes. Derfor kan det være forskelligt fra gang til gang, hvad der er mest fokus på under behandlingen. Det er derfor også meget individuelt, hvor ofte og hvor mange behandlinger, der er behov for eller ønskes.
Hot Stone Massage er en skøn behandlingsform, der afstresser, løsner spændinger og har en unik indvirkning på fysik og psyke. Alt i alt en skøn behandling som personlig forkælelse.

Bestil tid – kontakt mig her

Hvad er Hot Stone Massage?

Hot stone Massage

Hot Stone Massage er en skøn behandlingsform, der afstresser, løsner spændinger og har en unik indvirkning på fysik og psyke. Alt i alt en skøn behandling som personlig forkælelse.

Hvad er hot stone massage

Hvor stammer Hot Stone Massage fra?

Hot Stone Massage er en gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med rullende og blide bevægelser på kroppen. Stenmassage er en oprindelig og traditionel behandlingsform med rødder også i Kina og Japan, hvor de varme sten blev brugt til at åbne energibanerne (meridianerne) i kroppen og kroppens energicentre (chakraerne).

Klik her og se priser >>>