Access Bars

Hvem har godt af Access Bars?

Alle kan have glæde af Access Bars. I en stressede hverdag, som mange oplever, er det dejligt med en behandlingsform, der tilbyder 100 procents afslapning og oprydning på det mentale plan – uden at man skal sætte ord på, men bare tage imod.

Access Bars kan bl.a. hjælpe dig, der oplever:

• Stress
• Søvnløshed
• Indre uro
• Modløshed
• Tristhed
• Tanker der kører i ring
• Negative tanker
• Har svært ved at fokusere
• Bare er meget oppe i dit hoved

Access Bars er også velegnet, hvis du kunne tænke dig:

• Mere indre ro
• Større klarhed
• Gerne vil ud af et gammelt mønster
• Starte på en frisk med større bevidsthed og mere energi

Access Bars har også vist sig at være en nem og effektiv behandling til børn, også børn med særlige behov, f.eks. børn med “bogstavdiagnoser” som ADHD og OCD. Børn responderer også positivt på Access Bars. Blot få minutters behandling, kan være med til at ændre deres dag til det bedre.

Sådan foregår Access Bars

I Access Bars berører jeg 32 punkter, kaldet Bars, på dit kranie, som jeg holder i nogle bestemte greb, med et meget let tryk. Punkterne har at gøre med de tanker, ideer, overbevisninger, overvejelser, følelser og holdninger, du har lagret.

Ligesom zoneterapi på fødder eller i ansigtet virker balancerende på hele systemet, er også Access Bars meget effektiv i forhold til at opnå en krop i balance.

Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på en briks med et tæppe over dig. Du kan bare ligge og nyde at slappe af i kroppen – måske falder du i søvn. Du kan også undervejs i behandlingen snakke med mig om de ting, du gerne vil slippe.

Behandlingen kan sammenlignes med at nulstille harddisken på en computer. Det, der kan opleves som mentale udfordringer, kan opløses, og der bliver således plads til nye muligheder og positive tanker.

De lette tryk på hovedet opleves behageligt, og det er afslappende at modtage behandlingen.

Et er formålene med Access Bars er netop at modtage. Bare ligge og tage imod uden at skulle gøre noget.

Hvordan virker Access Bars?

Access Bars virker afstressende, fordi det sænker hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand, som er en meditativ tilstand, hvor kroppens selvhelbredende kræfter aktiveres. For mange er Access Bars behandlingen så afstressende, at de falder i søvn på briksen, og skulle det ske for dig, er det jo en genial power-nap, som sikkert er tiltrængt og på ingen måde kan skade.
Man siger, at efter en Access Bars behandling, er du i værste fald lige så afslappet, som efter at du har fået en god gang massage, i bedste fald vil det ændre dit liv.

Hvor ofte?

Behandlingen med Access Bars kan gentages så ofte, som du ønsker det. Der er ikke et anbefalet antal behandlinger eller intervaller. Det kan anvendes lige som du ønsker det. Hver behandling er i sig selv effektiv og vil kunne mærkes i form af dejlig afslapning i krop og sjæl.

Hvad er Access Bars?

Access Bars er en behandlingsform, hvor der trykkes på 32 punkter på hovedet, som energimæssigt relaterer sig til forskellige områder i dit liv, bl.a. krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, relationer, glæde, sorg, håb og drømme. Når punkterne berøres, opløses de blokeringer og fastlåste tankemønstre, som du evt. måtte have.

Access Bars teknikken stimulerer punkter – kaldet Bars – på kraniet. Lidt ligesom zoneterapi gør på fødderne.