Japansk lifting

Hvad er japansk lifting?

Japansk lifting er en behandlingsmetode, der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Ved hjælp af specielle teknikker løsnes der op for eventuelle muskelspændinger, og vævet drænes for væskeophobninger og affaldsstoffer.

Vi bruger hele tiden ansigtets mange muskler. Når vi enten er stressede, anspændte eller nervøse, spænder vi ubevidst ansigtets muskler. Det kan være meget svært selv at ”nulstille” musklerne igen og slappe af i ansigtet. Det er her japansk lifting kan hjælpe. Musklerne afspændes, og ansigtet fremstår mere glat og ”løftet”. Du opnår et friskere look med mere udstråling, farve og glød.

Lymfedrænagen, som er en vigtig del af behandlingen, gør, at eventuelle væskeophobninger (fx hævelser og poser under øjnene) mindskes væsentligt. Endvidere virker behandlingen utrolig afslappende og afstressende.

Alle kan have glæde af japansk lifting; unge, ældre, mænd og kvinder. Se priser her >>>

Behandlingen

De teknikker, der anvendes, er bl.a. lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv. Dette styrker strømmen af energi gennem medianerne, ansigtsmuskler og nerver, hvorved der sker en afbalancering af både ansigtet såvel som kroppen.

Japansk lifting har indflydelse på hele kroppen, idet behandlingen indeholder stimulering af 24 akupunkturpunkter, som påvirker kroppens energisystem. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Der vil ifm. behandlingen være anbefalinger og gode råd i forhold til kosttilskud, behandling med urter/urteteer samt plejende produkter til ansigtet, hvis du ønsker det.

Hvor ofte?

For optimal effekt anbefaler jeg tre behandlinger med en uges mellemrum, efterfulgt af to behandlinger med to ugers mellemrum. Derefter vedligeholdelse ca. en gang om måneden. En enkelt behandling vil kunne mærkes i form af dejlig afslapning i hele kroppen samt en udrensende effekt.

Denne skønne behandlingsform virker enormt behagelig og afstressede. Så ikke alene opnås et mere afslappet og mildt ydre, men også det indre vil føles mere afbalanceret og roligt.

Ligesom zoneterapi på fødderne virker balancerende på hele systemet, er også ansigtszoneterapien meget effektiv til at opnå en krop i balance.

Alt i alt en skøn behandling, som personlig forkælelse.

Udtalelse fra en kunde

“Jeg har gennem flere år fået zoneterapi hos Benedicte Stage, og behandlingerne har altid efterfølgende givet mig en følelse af velvære og ro i kroppen. Benedictes rolige, indlevende og helt igennem dejlige væsen giver også en sidegevinst i form af et psykisk løft, som man let kan blive afhængig af.

Sidst prøvede jeg japansk ansigtsløftsbehandling, som har samme kropslige effekt som fod-zoneterapi, men som oveni giver følelse af total afslapning. I mordsætning til fod-zoneterapi foregår det selvfølgelig med lukkede øjne og uden ret meget snak i en yderst fredelig og rolig atmosfære, og det var usædvanligt dejligt.

Jeg blev nærmest bragt til “en anden verden”, og måtte lige arbejde mig tilbage til mit gamle jeg, før jeg startede bilen hjem. Ikke uventet var jeg meget træt i dagene efter, hvor kroppen rensede ud, men den afslappede og afstressende effekt blev bibeholdt meget længe.

Jeg kan klart anbefale japansk ansigtsløft-terapi hos Benedicte.”

Jette

Hvad er japansk lifting?


Japansk lifting er naturligt ansigtsløft uden kirurgi. En behandling, der består af akupressur, ansigtszoneterapi, lymfedrænage og opstrammende muskelmassage .

Klik her og se priser >>>


Teknikken stimulerer akupunkturpunkter samt ansigtets organzoner, ligesom zoneterapi gør på fødderne.