Om mig

Jeg er uddannet sygeplejerske fra 1998. Jeg blev i juni 2009 færdig som zoneterapeut og øreakupunktør.

For mig er det en stor tilfredsstillelse at have muligheden for at give de mennesker, der kommer til mig, en individuel og god behandling med tid og ro.

Hvorfor jeg valgte zoneterapi

Zoneterapien interesserede mig allerede, før jeg gik i gang med uddannelsen til sygeplejerske. Kombinationen af de to uddannelser giver mig en stor forståelse for de lidelser og symptomer, klienterne kommer med.

Min viden fra det etablerede system kan bruges som noget positivt i mine alternative uddannelser.

Min baggrund

Som sygeplejerske har jeg arbejdet på Frederiksberg og Herlev hospital; begge steder med specialet apopleksi. Derudover har jeg arbejdet på plejehjemmet Nybodergaarden som ansvarshavende aftensygeplejerske.

Jeg har i 2009 taget en overbygning til min sundhedsfaglige uddannelse – med afgangsprojekt i sundhedsfremme og forebyggelse.

Jeg har efter min sundhedsfaglige videreuddannelse desuden løbende arbejdet deltid i en helsekostforretning. Det er fantastisk givende i forhold til at kombinere mine sygeplejefaglige kompetencer med det mere alternative. Min viden omkring kosttilskud og naturlægemidler er et kæmpe aktiv, når mine klienter søger råd og vejledning ud over den behandling, de kan få af egen læge og sundhedsvæsenet generelt.

Jeg har i 2017 taget en supplerende uddannelse i japansk lifting hos Lene Kvist og Vibeke Stand i Behandlerkollektivet.

I 2020 har jeg taget Hot Stone Massage uddannelse hos den Danke Zoneterapeutskole.

Mine behandlinger med zoneterapi mv. foregår i hyggelige omgivelser på den rolige klinik Shuniya i Rosendalsgade på Østerbro. I Halsnæs Kommune foregår behandlingerne i mit hyggelige hus i Melby.

Jeg er gift og har to voksne børn.

Benedicte Stage

Benedicte Stage. Zoneterapeut. Japansk Lifting. Uddannet sygeplejerske