Oprydning

Hvorfor oprydning?

Zoneterapi og anden alternativ behandling gør typisk noget ved din krop og dit legeme – både fysisk og psykisk – med afsæt i ubalancer i kroppen. Imidlertid er det også min erfaring, at ubalancer kommer pga. andre ydre påvirkninger, fx rod i de fysiske omgivelser. Derfor kan oprydning være med til at skabe et bedre flow, en bedre energi samt et større overskud i dit liv.

Oprydning skaber ofte plads og kan være begyndelsen på en god og positiv udvikling på flere planer.

Det kan være virkelig svært at smide ud, men en lettelse når alt har en plads, og der er luft imellem tingene og dermed meget mere enkelt.

At rydde op handler ikke om, at hjemmet skal se ud på en bestemt måde. Det handler derimod om, at den eller dem, der bor i hjemmet, trives i deres rammer.

Oprydning kan være en ensom følelsesmæssig forløsning og går langt videre end til kun den fysiske oprydning. Det er en proces og er ofte en lettelse og giver mulighed for et mere enkelt liv med mere overskud, og vigtigst af alt lysten til at være i eget hjem, som skal være et trygt sted, hvor man kan lade op og falde til ro.

Hvad gør rod ved dit liv?

Der kan være mange årsager til, at hjemmet er rodet og uoverskueligt. Men rod gør noget ved dit liv – både psykisk og fysisk. Rod kan bl.a. være en medvirkende årsag til:

 • Indre uro
 • Modløshed
 • Tristhed
 • Tanker, der kører i ring
 • Negative tanker
 • Svært ved at fokusere

Hvordan hjælper oprydning dig I dit liv?

Hver dag er en ny begyndelse . Det kan også være en begyndelse ift. oprydning i dit liv. Ethvert tidspunkt er et godt tidspunkt til at komme i gang med oprydning. Oprydning er godt og vil bl.a. kunne hjælpe dig til:

 • Mere indre ro
 • Større klarhed
 • At gøre dig fri af gamle mønstre
 • Større bevidsthed og mere energi
 • At starte på en frisk

Hvem er vi i “Rokade”?

Jeg rydder op sammen med min kollega, Maria, som er uddannet pædagog og har erfaring med oprydning, da der altid har været bud efter hende fra venner og familie, fordi hun har en helt særlig evne til at danne sig et overblik ift. oprydning og nye muligheder i hjemmet – også ift. indretningsideer samt farvevalg. Maria har bl.a. indrettet for tv-udsendelserne ”Mesterlige ombygninger”, som blev vist på TV2 i 2016.

Jeg selv er uddannet sygeplejerske og alternativ behandler (læs mere). Jeg arbejder effektivt og hurtigt med et skarpt overblik og sikker sorteringsevne. Jeg har empati og forståelse for den psykiske udfordring, det er for mennesker at bede om hjælp til oprydning i eget hjem, og det betyder meget for mig, at vores kunder føler sig godt tilpas hele vejen igennem processen.

Hvordan går vi til opgaven?

Sammen tager vi ud på opgaver, store som små. Via dialog finder vi sammen med dig ud af, hvordan opgaven skal gribes an og løses. Vi har stor respekt for den enkeltes grænser, og derfor gør vi et stort arbejde ud af samarbejde og dialog , således at vi har klare aftaler med dig om opgaven, så vi respekterer særlige ønsker og behov, du måtte have. Vi er bevidste om, hvor svært og grænseoverskridende det kan være overhovedet at bede om hjælp til noget så personligt som rod i ens private hjem. Vores erfaring viser os, at uanset hvor rodet og uoverskueligt hjemmet er blevet, så løser det sig altid og har den beskrevne positive effekt.

Vores kunder er ofte i en situation, hvor tingene er vokset dem over hovedet. Det kan være et enkelt rum, men også et helt hjem. Nogle har brug for hjælp til oprydning, organisering og indretning en enkelt dag. Andre har brug for hjælp i flere dage, fx til at få sorteret og ryddet op.

Vi hjælper efter flytninger, hvor de sidste kasser skal pakkes ud, og der skal stilles på plads og indrettes. Vi hjælper, når hjemmet er kaos, og der er alt for mange ting og dermed rod. Det kan være, at du har behov for omrokering for at puste nyt liv i hjemmet, eller at du ønsker, at din bolig skal se indbydende og attraktiv ud i forbindelse med fremvisning, salg eller fraflytning.

Opgaverne vi tager ud på er meget forskellige. Vi holder utrolig meget af at se de positive forandringer og det overskud, hver enkelt oprydning bringer.

Vi tager gerne en snak med dig og svarer på spørgsmål vedrørende en opgave – gerne på telefon. Nogle gange kommer vi ud og ser på opgaven for at danne os et overblik og komme med et realistisk bud på, hvad der skal bruges af timer på opgaven.

Priser

Prisen afhænger af opgavens omfang og aftales altid individuelt. Som udgangspunkt er timeprisen 950 kr. (samlet for os begge).

Kontakt

Du kan kontakte os på et af følgende telefonnumre:

Benedicte Stage 21 23 23 37

Maria Wölck 22 76 83 80

Eller via e-mail: kontakt@benedictestage.dk

Benedicte & Maria