Reiki healing

Hvem har godt af reiki healing?

Alle kan have glæde af reiki healing. I en stresset hverdag, som mange oplever, er det dejligt med en behandlingsform, der tilbyder 100 procents afslapning og oprydning på det mentale plan – uden at man skal sætte ord på, men bare tage imod.

Reiki healing kan bl.a. hjælpe dig, der oplever:

  • Stress
  • Angst
  • Nedsat energiniveau
  • Sorg og krise
  • Smerter

Reiki healing er også velegnet til dig,  hvis du kunne tænke dig:

  • At få en bedre søvn
  • Mere indre ro
  • Øget kropsbevidsthed
  • Større klarhed

Sådan foregår reiki healing

Inden behandlingen snakker vi om, hvad du som klient ønsker dig af healingen. Dette, samt min fornemmelse for hvor i kroppen, der er brug for det, danner grundlag for den enkelte healing.

Behandlingen foregår ved, at jeg lægger hænderne på. Nogle gange healer jeg næsten uden berøring. Hænderne bliver varme, hvilket er et tegn på, at energien arbejder og sætter gang i selvhelbredende kræfter hos dig. Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på en briks – evt. med et tæppe på. Det vigtige er at ligge godt og varmt, imens jeg arbejder ved at placere mine hænder i en række forskellige positioner på kroppen og på hovedet.

Det er meget forskelligt, hvordan en behandling opleves af klienten. Nogle oplever snurren og varme i kroppen, hos andre fremkaldes billeder og fornemmelser – lidt som at drømme.

Det vigtigste er, at du som klient føler dig godt tilpas og er tryg. Målet er altid, at du oplever den støtte, nænsomhed og omsorg, som netop du har brug for. For mange kan det være skønt bare at tage imod, uden nødvendigvis at skulle sætte ord på. I vores travle verden kan det være dejligt et øjeblik at overlade ansvaret til et andet menneske og give den energi og universelle kærlighed, der ligger i reiki healing, lov til at arbejde.

Hvor ofte?

Behandlingen med reiki healing kan gentages så ofte, som du ønsker det. Hvis der skal arbejdes med noget konkret, er det min anbefaling, at du får 4 – 5 behandlinger med kort interval, for at opnå den bedste effekt.

Reiki healing kan anvendes lige som du ønsker det. Hver behandling er i sig selv effektiv og vil kunne mærkes i form af dejlig afslapning i krop og sjæl.

Hvad er reiki healing?

Reiki healing er en behandlingsform, der kan hjælpe til større indsigt, klarhed og balance. Behandlingsformen er intuitiv, og kroppen tager imod, hvor den har brug for det. Healingen kan understøtte den proces, man er i som klient.

Dame ligger på briks og får Reiki Healing

Hvor stammer reiki healing fra?

Reiki stammer oprindeligt fra Japan. Reiki er “universel livsenergi” og defineres som den kraft, der virker og lever i alt skabt stof. Kundskaben er kendt i mange kulturer rundt om i verden og har været anvendt i flere tusind år.