Zoneterapi i Nordsjælland

Få behandling af erfaren zoneterapeut i Melby

Min klinik ligger i Melby i Nordsjællands skønne og smukke natur — kun få kilometer fra Frederiksværk, Liseleje, Hundested og Helsinge. Her vil du blive taget godt imod og budt velkommen til behandling i rolige, hyggelige og trygge rammer.

Jeg prioriterer i høj grad, at der er tid og ro til, at vi i fortrolighed kan snakke sammen. Du kan sætte ord på, hvad du har behov for, og hvad du ønsker fokus på. Vi snakker om, hvilke symptomer – fysiske og/eller psykiske – der gør, at du har brug for zoneterapi.

Ubalance mellem krav og ressourcer

Der er mange forskellige årsager til, at mine klienter henvender sig. Mange har et ønske om hjælp til at løsne spændinger, komme ned i gear og få krop og psyke i balance.

I en travl hverdag kan der meget nemt opstå en ubalance mellem krav og ressourcer, hvor vi ikke helt kan følge med. For meget stress sætter sig i kroppen og kan give ubehag i form af fx svimmelhed, hovedpine, angst, spændinger, dårlig søvn, fordøjelsesproblemer, tinnitus osv.

Zoneterapi kan hjælpe. Ved at justere på nogle af de ting, du har indflydelse på i dit liv, kan zoneterapi være en del af den proces, der er nødvendig, for at genoprette din krops balance og få fornyet energi.

Gennem vores samtaler finder vi frem til det, der fylder i dit liv. Det vil øge din bevidsthed om, hvad der skal til for at ændre lidt på tingene, så du kan få det bedre.

Hvad kan zoneterapi gøre for dig?

Zoneterapi hjælper i høj grad nervesystemet til at falde til ro. Netop det vil være første skridt til forandring og heling, da ro forbedrer kroppens funktioner. Zoneterapi hjælper også til at styrke immunforsvaret.

Fødderne er et spejl af kroppen. Det er muligt at mærke, hvor i kroppen, der er belastninger og spændinger. Fødderne ”fortæller” reelt, hvor der er behov for behandling og bedre flow. Som zoneterapeut trykker jeg på specifikke punkter på fødderne, som vil have en positiv indvirkning på bestemte områder i kroppen.

Under behandlingerne ligger du på en briks under et varmt tæppe. Det er vigtigt, at du ligger godt og føler dig tilpas, så du kan slappe helt af.

Zoneterapi kan have en gavnlig virkning på mange forskellige symptomer.

Nogle af de ting, jeg har stor erfaring med at behandle, er:

 • Hormonelle ubalancer, fx forstyrrelse i menstruationscyklus
 • Lindring af gener ved overgangsalder
 • Fordøjelsesproblemer, fx irritabel tyktarm
 • Angst
 • Stress
 • Hudsygdomme
 • Dårlig søvn
 • Lindring af gener i forbindelse med behandling for cancer
 • Tankemylder
 • Eftervirkninger af corona
 • Børn med fx ondt i maven eller i hovedet

Zoneterapien kan ikke stå alene. Derfor vil vores samtaler også handle om, hvad du har af muligheder i forhold til kost, kosttilskud, ændringer af dagligdagens rutiner samt fokus på balancen mellem aktivitet og ro.

Zoneterapi kombineret med andre behandlinger

Ofte kombinerer jeg zoneterapien med andre behandlingsformer, fx Acces Bars, som fungerer rigtig godt sammen med zoneterapien.

Acces Bars er en meget stille behandlingsform, som også har stor effekt på nervesystemet. Kombinationsbehandlinger tilrettelægger vi sammen fra gang til gang ift. behov og effekt.

Hvad kan du forvente efter en behandling med zoneterapi?

Du kan forvente at mærke en effekt allerede efter første behandling. De fleste oplever en meget stor ro i krop og sind, men også træthed og øget udskillelse af affaldsstoffer.

Zoneterapi sætter gang i kroppens udrensning af affaldsstoffer og giftstoffer. Du kan derfor opleve, at dine symptomer kortvarigt bliver lidt værre. Oplever du lettere hovedpine, hyppigere toiletbesøg og ændring i farve og lugt fra urin, er det helt normalt. Det er blot kroppen, der renser ud.

Hvis du kommer på grund af generende symptomer, som du har haft i lang tid, så anbefaler jeg en række behandlinger med kort interval. Herefter skal du meget gerne mærke bedring og større velvære.

Mine klienter siger:

Jeg har i nogle år fået behandlinger hos Benedicte. Dette er sådan en gave til mig og min krop.

Benedicte er så meget mere end fodbehandler. Hun ser lige igennem mig og giver mig under behandlingerne ord og råd med. Hendes fingre mærker også, med hvad der føles som præcision, hvor i og på min krop jeg nu har udfordringer. Hun giver også her råd og vejledning om, hvad jeg kan gøre, for at de udfordrede steder bliver bedre.

Jeg går hver gang fra Benedicte med en ny opmærksomhed på min krop. Det er så dejligt.

Benedicte er som behandler mild, sød og medfølende. Derfor er det så rart at være i hendes hænder og selskab, og at tale med hende.

Jeg føler mig vildt heldig over at have fundet vej til Benedicte. Tak!

Christian

Sådan bestiller du tid

Du bestiller tid ved at kontakte mig på tlf. 21 23 23 37 eller via e-mail: kontakt@benedictestage.dk, så finder jeg en tid til dig hurtigst muligt.

Priser

Zoneterapi er en proces, der ofte kræver flere behandlinger. For at du kan træde ind i et behandlingsforløb, hvor du kommer intensivt og regelmæssigt igennem en periode, har jeg valgt at holde mine priser relativt lave.

Se priser her

Oplev ro og bedring — besøg zoneterapeut i Nordsjælland med 15 års erfaring

Min klinik i Melby ligger på Melbyvej 132 i midten af Halsnæs kommune. Der er kort afstand til de nærliggende byer, og kun 4 min. gang til Melby St.

Afstand til nærliggende byer:

Frederiksværk: 6 km Liseleje: 2,5 km
Evetofte: 1 km Torup: 2 km
Vinderød: 6 km Ølsted: 14 km
Hundested: 9,5 km Helsinge: 16,5 km

Jeg tilbyder også zoneterapi i København, hvor jeg holder jeg til i Rosendalsgade på Østerbro. Kun 10 minutters gang fra Østerport St.

Hvad gør Zoneterapi?

Zoneterapeut, der trykker på en fod. Zoneterapi Nordsjælland. Melby i Halsnæs.
Zoneterapi er en behandlingsform, der via tryk på fødderne kan have en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen.
Enhver ubalance i kroppens organer eller vævsområder vil afspejle sig på fødderne.

Fødder, hvor kroppen er afspejlet lig punkter i zoneterapi. Benedikte Stage - Zoneterapeut Nordsjælland.

En trykbehandling med zoneterapi på dette område vil virke normaliserende på det pågældende organ eller vævsområde.

Kost og ernæring

Kost og ernæring har stor indflydelse på kroppens sundhedstilstand og balance. Zoneterapien kombineres ofte med blandt andet en snak om kost, kosttilskud, levevis mm.